Introducing Wayfinding

Eksploroni me lehtësi: Sigurohuni që të përdorni ekranin tonë Wayfinding të përshtatshëm për përdoruesit, të pajisur me një hartë interaktive, për të naviguar pa mundim në qendrën tregtare dhe për të gjetur dyqanet, shërbimet dhe ngjarjet emocionuese që dëshironi.

Ngjarjet

Prishtina Mall organizon një sërë aktivitetesh, të cilat do të mbahen çdo fundjavë. Këto aktivitete janë për njerëz të të gjitha moshave dhe secila do të ketë një temë të ndryshme.

Search