Great stores.
Great choices.

It’s all
about you!

Discover
something new!

World of
Happiness!

Prishtina Mall do të jetë qendra më e madhe tregtare dhe e argëtimit, lidere ne sektorin e vet në Evropën Juglindore.

E vendosur ne një vend shumë strategjik në udhëkryqin e korridoreve kryesore që lidhin disa vende në Evropën Juglindore.

 • Endless shopping
 • Endless discoveries
 • Endless experience
 • Endless fun
discovery-img
 • Endless shopping
 • Endless discoveries
 • Endless experience
 • Endless fun
experience-img
 • Endless shopping
 • Endless discoveries
 • Endless experience
 • Endless fun
discovery-img
 • Endless shopping
 • Endless discoveries
 • Endless experience
 • Endless fun
fun-img

Lajmet e fundit

news-img

Prishtina Mall mirëpret kinemanë CineStar - multipleksi më i madh dhe modern në Kosovë.

CineStar - një nga kinematë më të mëdha në Europën Juglindore njofton se do të hap multipleksin më të fundit në Kosovë ne vitin 2022 në qendrën tregtare të re Prishtina Mall, një nga destinactionet më të mëdha të argëtimit dhe blerjeve në Europën Juglindore.

MË SHUMË
news-img

Artikull për Prishtina Mall nga ACROSS Magazine

Revista ndërkombëtare dhe e pavarur e tregtisë në Evropë - ACROSS Magazine, e cilësoi projektin "Prishtina Mall" si një nga investimet më të mëdha në Evropën Juglindore, që pritet të bëhet destinacioni kryesor për argëtim dhe blerje

MË SHUMË
news-img

Video më e re nga procesi i ndërtimit të Prishtina Mall.

SHIKO TANI
footer-flag-img footer-flag-img