Video më e re nga procesi i ndërtimit.

Prishtina Mall Dhjetor 2021

Shiko videon

Animacioni në 3D

Përjetoni Prishtina Mall në 3D

Shiko videon

Lajmet e Fundit


Prishtina Mall fiton çmimin “Best Retail Architecture” nga Internation Property Awards

Lexo më shumë

Artikulli për Prishtina Mall nga revista prestigjioze "International Property and Travel" Magazine - Faqe 101

Lexo më shumë

Prishtina Mall është zyrtarisht objekt i çertifikuar me EDGE (Niveli 1).

Lexo më shumë

Prishtina Mall mirëpret kinemanë CineStar - multipleksi më i madh dhe modern në Kosovë.

Lexo më shumë

Ed Jenkins - Arkitekti kryesor mbrapa Prishtina Mall

Shiko videon

Prishtina Mall, qendra tregtare e vetme në Europën Jug-Lindore që është çertifikuar me ISO Standard 9001:2015 për menaxhimin e kualitetit të cilësisë..

Lexo më shumë

Një vend takim për gjithë Evropën Juglindore.