H&M hap dyert më 30 mars në Prishtina Mall

Kompania suedeze e modës H&M, hap dyert e dyqanit të saj të dytë në Kosovë të enjten, 30 mars në orën 11:00 në Prishtina Mall. H&M do t’iu ofrojë modë, inspirim dhe frymëzim për të gjithë familjen në një sipërfaqe prej 2.144 m2.

Në ditën e hapjes së madhe klientët do të kenë mundësinë të marrin deri në 50% zbritje në artikuj të zgjedhur, nga 30 marsi deri më 2 prill, ndërsa 100 klientët e parë do të marrin kupon dhuratë H&M me vlerë 15€.Për më tepër, për të gjitha blerjet deri më 2 prill, klientët do të marrin 15% zbritje për një artikull të zgjedhur, që mund të shfrytëzohen gjatë nga 24 deri më 27 prill.H&M do të festojë hapjen me shumë surpriza për klientët, një DJ të veçantë që do të ringjall ritmin e ditës, dhe prezantimin e koleksionit të ri pre-Spring.Dyqani i ri H&M në Prishtinën Mall do të ofrojë një gamë të gjerë të produkteve të modës aktuale dhe trendet e fundit sezonale për të gjithë familjen, duke i ftuar klientët të eksplorojnë dhe të krijojnë stilin e tyre personal me veshje të modës së përditshme me cilësi të lartë dhe çmime të përballueshme.

Për më shumë informacione, ju lutemi kontaktoni në
communications.xk@hm.com


https://www.prishtinamall.com


Other Blogs


Article for Prishtina Mall from ACROSS Magazine

Read More

Article for Prishtina Mall from Retail & Leisure International Magazine

Read More

Article for Prishtina Mall from Retail See Magazine

Read More