Kush jemi ne?

Prishtina Mall është qendra më e madhe tregtare dhe argëtuese në Evropën Juglindore. Me më shumë se 200 marka premium, kombëtare dhe ndërkombëtare, është destinacioni kryesor i rajonit, duke ofruar një gamë të larmishme produktesh dhe shërbimesh për të përmbushur nevojat dhe dëshirat e çdo blerësi.

Na kontaktoni

Mund të na kontaktoni këtu në faqen tonë dhe ne do t’ju kthejmë përgjigje sa më shpejt që të mundemi.

Search