Babadimri në Prishtina Mall
Lajm emocionues! Babadimri ka vizituar Prishtina Mall vikendin e kaluar, duke përhapur dashuri dhe gëzim festash.
Eksploroni momentet magjike të kapura në foto dhe merrni fotot tuaja këtu!
Search